Onderhoud

Onderhoud gastoestellen

Onze werkwijze
Als u door ons een CV-ketel of ander toestel laat plaatsen wordt dit toestel opgenomen in ons onderhoudssysteem. Dit houd in dat wij alle gegevens noteren van het toestel en jaarlijks contact met u opnemen via email of telefoon of u een onderhoudsbeurt wenst.

Als u hiervoor een afspraak wenst te maken kunt u altijd een voorkeur aangeven voor een dag/tijdstip waarmee we zoveel als mogelijk rekening proberen te houden.

Onderhoud toestellen die door een ander installatie bedrijf geleverd en geïnstalleerd zijn
Als we het toestel niet zelf hebben geleverd en geïnstalleerd is het toch mogelijk om bij ons in het onderhoudsbestand te worden opgenomen. Wij voeren dan eerst een saneringsbeurt uit. Dit wilt zeggen dat wij de CV-ketel controleren op goede installatie, zelf reinigen en als deze door ons wordt goedgekeurd nemen we deze op in ons onderhoudssysteem.

Dit houd in dat u jaarlijks een oproep krijgt voor het onderhoud en bij dringende storingen een beroep kan doen op onze 24uurs storingsdienst.

Waarom een jaarlijkse onderhoudsbeurt ?
Het jaarlijkse onderhoud aan uw gastoestellen is zeer belangrijk, een goed onderhouden gastoestel is veilig, zuinig en verminderd de kans op storingen.

Onze monteurs controleren de volgende belangrijke punten:
– De waarden van Koolmonoxide ,Koolstofdioxide en zuurstof in de rookgassen van het toestel.
– De veiligheid van de rookgasafvoer. Woont u in een appartementencomplex dan controleert de monteur de aanwezigheid van Koolmonoxide in de ruimte
– De afstelling van het gastoestel. Een optimale afstelling zorgt voor een veilige en energiezuinige werking van het gastoestellen.
– De aanwezigheid van voldoende ventilatievoorzieningen in de ruimte. De montage van de installatie.
– Aandachtspunten zijn de bevestiging van de rookgasafvoer en controle op lekkages

Voordelen jaarlijks onderhoud

– Minder kans op storingen
– Gebruik maken van de 24uurs storingsdienst
– U verlengt de levensduur van uw toestel
– Energiebesparing
– Veiligheid gegarandeerd

Wilt u graag de actuele prijzen of direct een afspraak maken? Mail dan naar: onderhoud@vanrijninstallatie.nl